O blogu: Find what you love and let it kill you

runwayfunway_runwayfunwayfashion_runwayfunwayootd_runwayfunwaystyle

Ako kažem da je Runway Funway projekt, vjerojatno ću sama sebi lupiti edukativni šamar jer nešto što jako volite zaslužuje puno više od toga da bude nazvano tek projektom.

On je više ostvarenje dugogodišnjeg sna koji mi je omogućio da na malom komadu virtualnog svijeta posložim stvari malo više po svojoj mjeri jer tu mogu biti sve ono čemu moj kreativni duh već godinama smjera – i autorica i kolumnistica i glumica i redateljica i scenaristica i kreativna direktorica i režiserka i kostimografkinja i vječno dijete.

Dok sam, u procesu prelaska u svijet “odraslih” i spremanja svojih želja na dno ladice, kako bi čekale neke hrabrije i bolje dane, počela odustajati od jurenja vlastitih snova jer se oni dosezanjem određenih godina kreću smatrati borbama s vjetrenjačama, svemir se urotio i podsjetio me na to da u životu malo što osim upravo toga ima smisla. Možda je to mogao učiniti na ljepši i bezbolniji način, a možda sa mnom ovako tvrdoglavom i nije išlo drugačije. 🙂 Zato odustajem od bilo kakvih propitivanja, traženja razloga i igranja igre generala poslije bitke.

Runway Funway je prvenstveno osmišljen kao blog s kolumnističkim tekstovima, ali s vremenom se neplanski počeo širiti u mini-portal mojih životnih veselja dodavanjem određenih rubrika koje nastoje obuhvatiti sve moje interese za koje sam do jučer mislila da ih je jako malo, sve dok ih nisam počela razvrstavati u kategorije.

Runway Funway nije pokrenut s ciljem da spasi cijeli svijet. Pokrenut je s ciljem da spasi jedan svijet i za sada to čini više nego uspješno. Kako će se točno stranica dalje širiti ili sužavati, nemam unaprijed napisani ni proračunati plan. Sve svoje nade i želje, kao i obično, ne povjeravam računalnom programu koji bi mi trebao proreći kako i na koji način, u koliko sati i zašto nešto učiniti sa stranicom nego ih staromodno i tradicionalno polažem u ruke svojoj kreativnosti i mašti zbog kojih je, na kraju krajeva, sve ovo i pokrenuto.

„Find what you love and let it kill you“, napisao je Charles Bukowski. Iskreno se nadam da me Runway Funway neće baš ubiti, ali ako se to i dogodi, moći ću doduše pomalo patetično, ali iskreno i zadovoljno reći gospodinu Bukowskom, kada se jednom sretnemo tamo negdje gore u zvjezdanim visinama, da me uistinu dokrajčilo ono što volim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *