Božićna bajka: možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet?

runwayfunway_runwayfunwayfashion_runwayfunwayootd_runwayfunwaystyle

Draga moja Runway Funway vojsko,
želim vam od srca sretan Božić i sve najljepše na svijetu. Novu godinu sam rezervirala za želje na poslovnom i osobnom planu, a ovih dana vam samo želim da vam bude zdravo, obiteljski, veselo, toplo, voljeno, mekano, nježno i pomalo loše, ali samo zbog pretjerivanja s francuskom salatom. 😉 Znam da sam preidilična, ali sve izvan toga može pričekati negdje sa strane barem idućih nekoliko dana.

Možda je preoptimistično vjerovati, kako Oliver kaže, da „možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet“, ali ja od srca želim i vama i sebi da takav jedan dan zbliži naše svjetove s nekim priželjkivanim svjetovima i to će biti sasvim dovoljno. Božić je takav dan kada se lakše pronalazi put do njih, pa vam želim da se odvažite i pošaljete porukicu frendici s kojom ne pričate jer je obukla na party istu haljinu kao vi (a vi ste prve rekle da ćete ju obući, znam, znam da vam je to opravdan razlog, ali prevalite to), frendu s kojim ste se posvađali zbog cure, sestri ili bratu s kojim možda već neko vrijeme ne pričate iako se više ni ne sjećate najbolje zašto, ma i onom dečku ili onoj curi koji možda nisu ni zaslužili ili jesu, ali je to iz nekog razloga teško prevaliti preko usta, preko tipkovnice ili preko goluba pismonoše, svejedno. Božić je taj dan.

Bit ću beskrajno patetična jer se u nekom trenutku oko ovakvih stvari rastopim kao sladoled dok ga fotkaš za Instagram i poželjet ću i da na ovaj dan svi budu zauvijek pušteni iz bolnice, da sve mame i tate budu sa svojim klincima kraj tople vatre, svi beskućnici da pronađu svoje obitelji, svi napušteni ljubimci svoje nove vlasnike, svi ljudi nekoga tko ih neobjašnjivo puno voli. Izgleda da sam ja ipak od onih preoptimističnih koji potajno stvarno vjeruju Oliveru kada kaže da „možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet“. Možda i je to patetično i naivno, ali vjerujem da bi svijet bio puno bolji, topliji i ljepši kada bismo svi vjerovali u to barem jedan dan u godini. To je uvijek prvi korak prema čudu.
Sve najljepše još jednom!
Raznježite se i budite sladunjavi, patetični i bolji. Božić je taj dan! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *